![]() |
T-Mobile G1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() T-Mobile G1* T-Mobile G1 Android cep telefonu : T-mobile, Google ile işbirliği çerçevesinde ürettiği ve dünyanın Android işletim sistemine sahip ilk telefonu olan T-mobile G1 cep telefonunu duyurdu ![]() ![]() ![]() ![]() T-Mobile G1 T-Mobile'ın Android işletim sistemine sahip ilk mobil cihazı sunan ilk operatör firma olmasından dolayı gurur duyduklarını söyleyen Deutsche Telekom yetkililerinden Christopher Schläffer açıklamasına şöyle devam etti: "Google 2005 senesinden bu yana, T-Mobile'ın açık sistem mobil internet uygulamalarını geniş kitlelere açma yaklaşımının yerleşik bir ortağı olmuştur ![]() ![]() T-Mobile G1 satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi Eğlenceli ve sezgisel bir kullanıcı arayüzüne ve Google Search uygulamasına tek tuşla erişim olanağına sahip olan T-Mobile G1 cep telefonu aynı zamanda Android Market'e ulaşım sağlayan ilk mobil cihaz olma özelliği de taşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Google Android OS işletim sistemi Google Mobil Platformlar Yardımcı Direktörü Andy Rubin: "Bağlı olmak günümüzde artık sadece telefonlar görüşmek değil aynı zamanda dünyanın bilgilerine erişmek anlamına geliyor ![]() ![]() TMobile G1 GPS navigasyonu T-Mobile G1 cep telefonu kullanımı kolay mobil interneti ve iletişim deneyimini tek bir cihazda sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() T-Mobile G1 akıllı telefon ve Android OS işletim sistemi Cep telefonu özellikleri temelli yapılandırılan T-Mobile G1 Android, mesajların kolaylıkla kontrol edilmesini sağlayan zengin bir HTML e-posta arabirimine, takvim özelliğine ve Gmail'den olduğu gibi diğer birçok POP3 ve IMAP e-posta servislerinden kontak bilgilerini aktarma özelliğine sahip ![]() ![]() ![]() 3G ve Wi-Fi bağlantı desteği Kullanıcılar T-Mobile G1'in 3G ve Wi-Fi bağlantı özellikleri sayesinde internete bağlanarak fotoğraflarını e-posta ve MMS ile paylaşabiliyorlar veya internetten müzik indirebiliyorlar ya da fotoğraflarını sosyal ağ bloglarına yükleyebiliyorlar ![]() ![]() Android Market T-Mobile G1 cep telefonu kullanıcıları Android Market aracılığıyla birkaç tıklama sonucunda oyunlardan sosyal ağlara kadar geniş sayıda yenilikçi yazılım uygulamalarını arayıp bulabiliyorlar ve bunları indirerek cihazlarını diledikleri şekilde kişiselleştirebiliyorlar ![]() ![]() Kaynak: letsgodigital ![]() |
![]() |
![]() |
|