![]() |
Eğitim Şart !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() Eğitim Şart !!!Bir gün ormandaki hayvanlar bir araya gelip "Eğitim şart" dediler ve okul açmaya karar verdiler ![]() Bir tavşan, bir kuş, bir sincap, bir balık ve yılanbalığı yönetim kurulunu oluşturdu ![]() ![]() Kuş uçmanın dahil olmasını, balık yüzmenin dahil olmasını istedi ve sincapta ağaca tırmanmanın ve toprak kazmanın mutlaka zorunlu dersler arasında olması gerektiğini söyledi ![]() ![]() Tavşan koşu dersinden A alıyor olmasına rağmen, ağaca tırmanmak onun İçin çok ciddi bir sorundu ![]() ![]() ![]() ![]() Kuş, uçmada çok başarılıydı, ama sıra toprak kazmaya geldiği zaman, o kadar başarılı değildi ![]() ![]() ![]() ![]() Balık, yüzmede mükemmeldi ama ne ağaca tırmanabiliyor ne de koşabiliyordu ![]() ![]() ![]() Sonuçta sınıf birincisi olan hayvan her şeyi yarım yapabilen, geri zekalı yılan balığı oldu ![]() Ancak eğitimciler çok mutluydu, çünkü herkes bütün dersleri görüyordu ve buna "geniş tabanlı eğitim sistemi" dediler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
rebellious23
|
![]() ÇOK GÜZEL BİR YAZI OLMUŞŞ TAM TÜRKİYE DEKİ EĞİTİM SİSTEMİİ ![]() ![]() EMEĞİNE SAĞLIK ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|