|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
45nm, bitirdi, çalışmalarını, dfi, ilk, intel, işlemcilerin, lanparty, penryn, rd600, üretti, örneklerini |
![]() |
İntel 45Nm Penryn İşlemcilerin İlk Örneklerini Üretti - Dfi Lanparty Rd600 Çalışmalarını Bitirdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntel 45Nm Penryn İşlemcilerin İlk Örneklerini Üretti - Dfi Lanparty Rd600 Çalışmalarını BitirdiIntel 45nm Üretim Teknolojisine Sahip İlk İşlemci Örneklerini Üretti Son zamanlarda donanım üreticileri arasındaki rekabet farklı boyutlar kazanmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle ekran kartlarındaki duruma yönelik hzılı bir bakış yaparsak, şuan Ati önde diyebiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 45nm Wafer - Resmi Üzerine Tıklayarak Büyütebilirsiniz ![]() ![]() Intel ve AMD arasındaki rekabet malum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMD'nin bir süredir üzerinde çalıştığı, işlemcilerinin 65nm üretim sürecine geçişine yönelik çalışmalarının tamamlandığı ve işlemcilerin Aralık ayının ilk haftasında marketlerdeki yerini alacağına dair haberlerin çıktığı şu günlerde Intel tarafında da 45nm üretim sürecine yönelik ciddi haberler gelmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 45nm SRAM - Resmi Üzerine Tıklayarak Büyütebilirsiniz ![]() ![]() 45nm üretim teknolojisi ve Intel'in bu sürece yönelik durumu hakkında firmanın üst düzey yetkililerinin yaptığı bazı önemli açıklamalarda var ![]() ![]() ![]() ![]() DFI LanParty RD600'ü Bitirdi AMD(Ati)'nin oldukça uzun süredir üzerinde çalıştığı RD600 yonga setine sahip anakartlar konusunda bir sürü spekülasyon ve dedikodu çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Resmi Üzerine Tıklayarak Büyütebilirsiniz ![]() ![]() En az yonga seti kadar üzerinde konuşulan DFI'nin LnaParty RD600 modeline yönelik olarak ta çalışmaları tamamlandığı belirtiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resmi Üzerine Tıklayarak Büyütebilirsiniz ![]() ![]() Not: DFI'nin LanParty RD600 ile birlikte kuzey köprüsü üzerinde pasif soğutmaya geçmesi bile firma ve kullanıcılar adına önemli bir gelişme ![]() ![]() [b] Kaynak: Donanımhaber |
![]() |
![]() |
|