![]() |
Msi'ın Rv670-Xtx Gpu'lu Ekran Kartı Gün Yüzüne Çıktı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Msi'ın Rv670-Xtx Gpu'lu Ekran Kartı Gün Yüzüne ÇıktıAMD-ATi 2007'nin ilk yarısı içerisinde yaşadığı sessizlik dönemini yılın ikinci yarısı dahilinde geride bırakmak ve arka arkaya duyuracağı yeni modeller ile kullanıcılarını mutlu etmek istiyor ![]() ![]() ![]() DirectX 10 destekli ilk jenerasyon ekran kartlarını piyasaya sürmekte biraz geç kalan AMD-ATi, yeni modellerini hazırlamakta ise daha dikkatli ve sağlam adımlar atıyor ![]() ![]() ![]() Radeon HD 2400 ve 2600 serisi ekran kartları ile 65nmretim teknolojisini rakibi Nvidia'dan daha önce gpu'larına uygulayan AMD-ATi benzer bir başarıyı 55nm üretim teknolojisi için de gösterecek gibi gözüküyor ![]() ![]() ![]() ![]() 55nm üretim teknolojisi ile üretilecek RV670'in detayları artık iyiden iyiye etlşemeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MSI'ın RV670-XTX gpu'sunu esas alan mühendislik örneği ekran kartı 256MB GDDR3 bellek ile geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RV670-XTX temelli ekran kartı, AMD-ATi'nin resmi olarak en güncel sürücüsü olan Catalyst 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMD-ATi, arka arkaya duyuracağı yeni modeller ile rekabeti yeniden üst noktaya taşıyacak gibi gözüküyor ![]() ![]() ![]() ![]() [b] Kaynak: Donanımhaber |
![]() |
![]() |
|