![]() |
Dt Mini Fun Daha Çok Oyun İçerirken, Dt Mini Migo Edition Daha Çok Alan Sağlıyor. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dt Mini Fun Daha Çok Oyun İçerirken, Dt Mini Migo Edition Daha Çok Alan Sağlıyor.DT Mini Fun daha çok oyun içerirken, DT Mini Migo Edition daha çok alan sağlıyor ![]() ![]() Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, DataTraveler Mini Fun ve DataTraveler Mini-Migo Edition USB Flash sürücülerin 4 GB a kadar kapasitlerle piyasaya sürdü ![]() ![]() DT Mini-Migo Edition ise kullanıcılara farklı PC lerde güvenle çalışma özgürlüğü sunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() DataTraveler Mini Fun Özellik ve Spesifikasyonları Kullanışlı: Kolay taşınabilirlik için küçük ebatlara sahip Basit: USP Portuna kolayca takılıyor ve çalıştırılıyor Fonksiyonel: Sudoku ve Atlantis oyunlarıyla birlikte satışa sunuluyor ![]() Kapasiteler: 1GB, 2GB, 4GB Ebat: 38mm x 19mm x 8mm Çalışma Isısı: 0-60 ?C arası Uyumlu: Hi-Speed USB 2 ![]() İşletim Sistemleri: Windows Vista, Win2000, WinXP, MacOS 10 ![]() Ekli oyunlar Windows Vista, XP, 2000 ve DirectX 8 ![]() ![]() Garantili: 5 yıl garanti DataTraveler Mini-Migo Edition Özellik ve Spesifikasyonları Kullanışlı: Kolay taşınabilirlik için küçük ebatlara sahip Basit: USP Portuna kolayca takılıyor ve çalıştırılıyor Fonksiyonel: Windows tabanlı sistemlerle uyumlu Migo yazılımı yüklenmiş şekilde satılıyor ![]() Kapasiteler: 1GB, 2GB, 4GB Ebat: 17 ![]() ![]() Depolama Isısı: -20 - 85 ?C arası Uyumlu: Hi-Speed USB 2 ![]() Dil desteği: Migo İşletim dili İngilizce, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve basit, gelenkesel Çince yi desteklemektedir ![]() Migo İle Desteklenen İnternet Tarayıcılar: Microsoft Internet Explorer (5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşletim Sistemleri: Windows Vista*, WinXP (SP1 ve üzeri), Win2000 (SP3 ve üzeri), MacOS 10 ![]() Garantili: 5 yıl garanti |
![]() |
![]() |
|