![]() |
Bu Sabit Disk 40 Milyon Dolar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Sabit Disk 40 Milyon DolarCasper, 40 metrekarelik ofisle 1991'de başladığı yolculuğunu 40 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirirdiği Ümraniye'deki yeni üretim merkezinde sürdürecek ![]() ![]() Yeni üretim tesisinin lojistik yapısı itibariyle ortaya çıkardığı maliyet avantajının tüketiciye küçük de olsa indirim olarak yansıtılacağını belirten Casper Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı, 2013 yılında hedefledikleri yılda 1 milyon adet bilgisayar üretimine, 2007 yılında 250 bin, 2010 yılında 700 bin olarak kadameli bir şekilde arttırmayı hedeflediklerini söyledi ![]() Yılda 1 milyon bilgisayar üretim kapasitesine ulaşıldığında, 1 saatte 600, bir günde 5 bin, ayda ise 100 bin adet bilgisayarüretilebilecek ![]() Casper'ın 2006 yılı üretimi yaklaşık 150 bin adet oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni üretim tesisinde ısı testi hattında gerçekleştirilen yüzde 100 ısı testi, Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor ![]() ![]() ![]() Bu yılın son çeyreğinde yurtdışına açılmayı planlayan Casper, ilk etapta komşu ülkelerde Casper markasıyla Türkiye'nin adını duyurmayı amaçlayarak, 2013 yılında, Türkiye dışında 8 ülkede var olmayı hedefliyor ![]() ![]() Casper, 40 metrekarelik ofisle 1991'de başladığı yolculuğunu 40 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirirdiği Ümraniye'deki yeni üretim merkezinde sürdürecek ![]() ![]() Yeni üretim tesisinin lojistik yapısı itibariyle ortaya çıkardığı maliyet avantajının tüketiciye küçük de olsa indirim olarak yansıtılacağını belirten Casper Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı, 2013 yılında hedefledikleri yılda 1 milyon adet bilgisayar üretimine, 2007 yılında 250 bin, 2010 yılında 700 bin olarak kadameli bir şekilde arttırmayı hedeflediklerini söyledi ![]() Yılda 1 milyon bilgisayar üretim kapasitesine ulaşıldığında, 1 saatte 600, bir günde 5 bin, ayda ise 100 bin adet bilgisayarüretilebilecek ![]() Casper'ın 2006 yılı üretimi yaklaşık 150 bin adet oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni üretim tesisinde ısı testi hattında gerçekleştirilen yüzde 100 ısı testi, Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor ![]() ![]() ![]() Bu yılın son çeyreğinde yurtdışına açılmayı planlayan Casper, ilk etapta komşu ülkelerde Casper markasıyla Türkiye'nin adını duyurmayı amaçlayarak, 2013 yılında, Türkiye dışında 8 ülkede var olmayı hedefliyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|