|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
55nm, 9500gs, 9500gt, geçiyor, geforce, ile, nvidia, teknolojisine, üretim |
![]() |
Nvidia Geforce 9500Gt Ve 9500Gs İle 55Nm Üretim Teknolojisine Geçiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nvidia Geforce 9500Gt Ve 9500Gs İle 55Nm Üretim Teknolojisine GeçiyorÜretim teknolojilerinde yaşanan gelişmeler ve nanometrik ilerlemeler özellikle üreticilerin uzun vadeli planları açısından oldukça önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 55nm üretim teknolojisine paralel olarak nanometrik küçülmenin sağladığı maliyet avantajını Nvidia'nın lansmanını gerçekleştirdiği hemen her yeni grafik çözümüne karşı fiyat indirimine giderek ve bu yönde agresif bir politika takip ederek ortaya koyan AMD-ATi, 55nm üretim teknolojisinin sağladığı avantajları değerlendirme konusundaki iddiasını da gözler önüne sermişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçtiğimiz günlerde Nvidia'nın henüz anons edilmeyen ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması beklenen yeni modeli GeForce 9800GT ile birlikte 55nm üretim teknolojisine geçiş yapacağına yönelik güncel bilgileri sizler ile paylaşmıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D9M-30 kod adına sahip olan GeForce 9500GT'nin grafik işlemcisi 550MHz'de, bellekleri ise 1600MHz'de çalışacak gibi görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [b] Kaynak: Donanımhaber |
![]() |
![]() |
|