![]() |
Yöresel Yemekler-Banduma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yöresel Yemekler-BandumaYöresel yemekler-BANDUMA Malzemeler • Yarım hindi veya bir bütün tavuk • 7 adet kuru yufka • 500 gram dövülmüş ceviz • 500 gram tereyağı • 2 yemek kaşığı pulbiber • 1 çorba kaşığı tuz • 1 tatlı kaşığı karabiber Yapılışı Yarım hindi veya bütün tavuğu tencereye koyun, suyunu da ilave ettikten sonra tuzunu ve pul biberini atıp kısık ateşte yaklaşık 90 dakika süreyle pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlı tepsiye ufak dürümler halinde dizmeye devam edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|