|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kızartması, tarifi, tavuk, yapılır |
![]() |
Tavuk Kızartması Tarifi - Tavuk Kızartması Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Kızartması Tarifi - Tavuk Kızartması Nasıl YapılırTavuk Kızartması Tarifi - Tavuk Kızartması Nasıl Yapılır Tavuk Kızartması Tarifi - Tavuk Kızartması Nasıl Yapılır - Tavuk Kızartması Malzemeleri Tavuk Kızartması Malzemeler ![]() TAVUK KIZARTMA(4 kişilik) * 1 tane orta boy tavuk * Tuz ve biraz karabiber Kızarma Tarifi: 1 – Önce tavuğu iyice yıkayarak temizleyin, but ve kanatları bağlanarak birleştirilir, isteğinize bağlı olarak boyun ya da kanatları ayırabilirsiniz ![]() ![]() 2 – Kızartma tarifleri kriterlerine uygun biçimde ısıtılmış termik tabanlı bir tencereye koyun, elinizle bastırın ve bir süre kızartın ![]() ![]() 3 – Daha sonra da tencerenin kapağı sıkıca kapatılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|