![]() |
Yemek Tarifleri Tavuk Haşlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifleri Tavuk HaşlamaYemek tarifleri Tavuk Haşlama TavukHaşlama (4 Kişilik) ![]() 2 Adet Havuç 2 Adet Orta Boy Patates 2 Adet Soğan Yarım Kilo Tavuğun Beyaz Eti 1 Adet Yumurta Sarısı 1 Çorba Kaşığı Un 2 Çorba Kaşığı Tereyağı Yemeğin Tarifi Tavuğun beyaz etini, derisinden ayırın ![]() ![]() Havucun, soğanın ve patatesin kabuklarını soyarak, iri iri doğrayın ![]() ![]() Başka bir tencereye aldığınız yağ ile birlikte havuç ve soğanı kavurun ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kap içinde yumurta sarısını ve unu karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|