![]() |
Devlet sırrı |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
Devlet sırrıDEVLET SIRRI İçip kafayı bulan bir sarhoş, sokakta 'öküz başbakan öküz başbakan' diye sayıklıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() -Bu ülkede demokrasi vardı hani? Herkes istediğini söyler ![]() -Senin suçun o değil ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖRGÜSÜZ BAKAN Bakan olan görgüsüz birisi şoförüne sorar ![]() "Şoför söyle bakalım eşekle şoför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir şekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüş diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş ![]() Bunun üzerine şoför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için bir şey söyleyememiş ![]() Belirli bir süre sonra bu defa şoför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım" der ![]() "Sor bakalım" der ![]() "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süre sonra: "Bulamadım şoför söyle bakalım" diyor ![]() " Vallahi bakanım ben de bulamadım ![]() ![]() ![]() BERAAT Sultan en güvendiği adamı olan Hünkar’ı Arabistan’a göndermiş ![]() Hünkar, Arabistan'da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok ![]() Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek ![]() ![]() Kadı huzuruna çıkartmışlar ![]() Adın? "Aptulmecit" Baba adin? "Aptuleziz" Evli misin? "5 tane karim var!" Kaç çocuğun var? "ilkinden 15, ikincisinden 17,üçüncüsünden 16, dördüncüsünden 13, besincisinden 18 tane ![]() Kadı kararını vermiş ve söylemiş: "Aptuleziz oğlu, Apdulmecit'in, don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir!" NİYE DURDUN Erzurumlu bir hanım telaşla koşarak belediye otobüsünü durdurmaya uğraşıyor ![]() ![]() ![]() -"Gardas bu otubus iliçeye gidir mi?" Şoförün canı burnunda, araba dolu, zor durmuş, kızgınlıkla -"Hayır bacı, getmez!" Kadın: -"Haydaaaa eleyse niye durdun ![]()
![]() |
|