![]() |
Yemek Tarifleri-Baklalı Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifleri-Baklalı Enginaryemek tarifleri-baklalı enginar BAKLALI ENGINAR ![]() 1½ Kg Taze Bakla 8 adet küçük Enginar 2 adet Limonun Suyu 1 su bardagi Beyaz Sarap 15 sap Arpacik Sogani 1 dal Kekik (kuru ise 1 tutam) 4 adet Büyük Domates Tuz, Karabiber TARIFI: Baklalarin içlerini çikartin ve bunlari kaynar suda 15 dakika haslayin ![]() ![]() Enginarlari da sadece göbekleri kalacak sekilde soyun ve kararmamalari için 1 Limonun suyu ile islatin ![]() Kiyilmis arpacik soganlarini teflon bir tavadaa ikinci limonun suyu ile, kuvvetli ateste birkaç dakika çevirin ![]() ![]() Tuzunu, karabiberini katip hafif ateste 15 dakika pisirmeye birakin ![]() ![]() ![]() Domatesleri ve baklalari enginarlara katin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|