Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
elması, pirinçli, tarifi, yer, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması Tarifi

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması Tarifi






Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması Tarifi
Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması Tarifi - Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Pirinçli Yer Elması Malzemeleri






MALZEMELER


1/2 kg yerelması

1 adet kuru soğan

2 diş sarımsak

1 adet havuç

1/2 çay bardağı zeytinyağı

1 yemek kaşığı pirinç

1/2 limonun suyu

Tuz


Bir kasede limonlu suyu hazırlayın ve yerelmalarını soyarak bu suya atın,bu yerelmalarının kararmasını önleyecektir Soğanı ve sarımsakları ince ince doğrayın, havucu dilimleyin, hepsini zeytinyağında bir süre kavurun Limonlu suda bekleyen yerelmalarını yıkadıktan sonra iri iri doğrayın Pirinçle aynı anda tencereye ekleyin Limon suyunu da ekledikten sonra kapağını kapatın ve kısık ateşte pişmeye bırakınSoğuk olatak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.