![]() |
Küçük Bir Çocuğun Gözüyle Ramazan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Bir Çocuğun Gözüyle RamazanKüçük Bir çocuğun gözüyle Ramazan Küçük Bir çocuğun gözüyle Ramazan Küçük Bir çocuğun gözünden Ramazan; Ne güzel görmüş ve anlatmış kerata ![]() Ramazan 1 Bu gün evde bir acaiplik var ![]() Herkes sessizce işine okuluna gidiyor ![]() Annem 'Zeynep hadi sana kahvaltı hazırlayalım' dedi ![]() ![]() Ablam bile! Ramazan 5 Önce diyet yaptıklarını sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan 9' Niye böyle yapıyorlar?' Ablama sordum, 'Büyüyünce anlarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan 11 Bu Ramazan ve Oruç isimli iki kişi, bizimkilere yeme-içme yasağı koymuş demek ![]() ![]() ![]() Ramazan 14 Kaşık çatal sesleri, konuşmalar duydum ![]() ![]() ![]() ![]() Aldım elime paspasın sapını, aniden açtım mutfak kapısını ![]() Sopamı havaya kaldırdım öylece kaldım oracıkta ![]() Bizimkiler yemek yiyorlar!Vay uyanıklar ![]() Gündüz Oruç ile Ramazan'dan korkup gece yiyorlar ![]() Birde üstüme gülüyorlar… Korkaklar ![]() Ramazan 17 Önceleri, Oruç ile Ramazan'ı bulup şikayet etmeyi düşündüm ![]() ![]() Babam ile Annem de artık tartışmıyorlar ![]() O zaman devam ![]() Belli ki Oruç ve Ramazan iyi kalpli iki amca ![]() Ramazan 19 Her gün bize beyaz başörtülü teyzeler geliyor ![]() ![]() Her zaman ki gibi mobilyadan, gelinden, kaynanadan, konuşmuyorlar ![]() Ellerini açıp herkese dua ediyorlar ![]() Sevim teyze de başını örtmüş ![]() Ramazan 22 Her şey aynen devam ediyor ![]() ![]() Hepsi akşam ezan okuyor ![]() ![]() Ne hoş ![]() Ramazan 24 Oruç'u merak ediyorum ![]() ![]() Demek ki Oruç, çok duygulu birisi ![]() ![]() ![]() Oruc'u ve Ramazan'ı artık iyice merak ediyorum ![]() Onlarla tanışmaya can atıyorum ![]() Ramazan 25 Bu günlerde herkes Kadir gecesinden bahsediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan 26 İftarı çok sevdim ![]() ![]() ![]() İftar sonrası eğlenceler oluyor ![]() ![]() ![]() Ramazan 28 Merak içinde beklerken uyuyakaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abim uzak bir şehirde üniversitede okuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soramıyorum 'Bayram kim?' diye ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda bir hanım ismi duydum ![]() Arife diyemiyorlar mı ne? Arefe diyorlar ![]() Niye Arefe? 'Arife' olması gerekmiyor mu? Yengemin adı gibi yani ![]() ![]() ![]() 'Arefe geliyor, daha temizliği bitirmedik ![]() ![]() ![]() İyice telaşlandılar ![]() Bir Bayram diyorlar, bir Arefe, harıl harıl çalışıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akraba da değil ![]() Kafam karma karışık ![]() ![]() Ve Bayram geldi Sabah kalktığımda, herkesi kahvaltıda yakaladım! ![]() ![]() Gece Abim gece gelmiş ![]() ![]() Çok özlemişiz birbirimizi ![]() Bütün olanı biteni bir güzel anlattım Abime ![]() Yüzüme bakarken, bana tebessüm ettiğini gördüm ![]() ![]() ![]() Abime küser gibi yaptım, hemen gönlümü aldı ![]() ![]() ** Abimden söz aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sendromu anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayramı çok sevdim ![]() ![]() Bizim için her gün Ramazan olsa! ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Küçük Bir Çocuğun Gözüyle Ramazan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Bir Çocuğun Gözüyle RamazanRamazan 17 Önceleri, Oruç ile Ramazan'ı bulup şikayet etmeyi düşündüm ![]() ![]() Babam ile Annem de artık tartışmıyorlar ![]() O zaman devam ![]() Belli ki Oruç ve Ramazan iyi kalpli iki amca ![]() Ramazan 24 Oruç'u merak ediyorum ![]() ![]() Demek ki Oruç, çok duygulu birisi ![]() ![]() ![]() Oruc'u ve Ramazan'ı artık iyice merak ediyorum ![]() Onlarla tanışmaya can atıyorum ![]() Ramazan 25Bu günlerde herkes Kadir gecesinden bahsediyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan 28 Merak içinde beklerken uyuyakaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abim uzak bir şehirde üniversitede okuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soramıyorum 'Bayram kim?' diye ![]() ![]() ![]() 'Arefe geliyor, daha temizliği bitirmedik ![]() ![]() ![]() İyice telaşlandılar ![]() Çok güzel paylastıgınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() Bunları kardeşlerime ve aile büyüklerime de anlatacağım |
![]() |
![]() |
|