Yemek Tarifleri Mantarlı Pilav |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Tarifleri Mantarlı PilavYemek tarifleri Mantarlı Pilav MantarlıPilav (2 Kişilik) Malzemeler1 Adet Soğan 1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ 100 gr Pirinç (1/2 su bardağı)400 gr Mantar1+1/2 Su Bardağı Et Suyu 2 Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş) Kıyılmiş Maydanoz Yemeğin Tarifi Soğanı kıyın, sıvı yağda pembeleştirin Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin![]() Mantarları ince ince doğrayın Et suyu ile pirince ilave ağzını kapatın Pilavı 20 dakika kısık ateşte pişirin![]() Tuz, karabiber ile tatlandırın Üzerine peynir ve maydanoz serpiştirip servis yapın
|
|
|
|