|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diyen, istemez, kişi, kılmaz, müslümanım, namaz |
![]() |
Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..?Müslümanım diyen bir kişi Niçin namaz kılmaz istemez ![]() ![]() Müslümanım diyen bir kişi Niçin namaz kılmaz istemez ![]() ![]() [*]Kendimi Henüz Hazır Hissetmiyorum[*]Bir Kaç Defa Denedim Ama Alışacağımı Zannetmediğim İçin Bıraktım[*]Okunacak Duaları Bilmediğimden Kılmıyorum[*]Kılmam Gerektiğine İnanmadığım İçin Kılmıyorum[*]Kalbim Temiz Olduğu İçin Namaz Kılmıyorum[*]Allah'ın Namazımıza İhtiyacı Olmadığı İçin Namaz Kılmıyorum[*]Özgür Olduğum İçin Kılmıyorum[*]Hergün Namaz Kılmaktan Sıkılıyorum[*]Ailemin Baskısına İnat Kılmıyorum[*]Çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..?Cevaplar[*]Kendimi Henüz Hazır Hissetmiyorum ==azrail geldiğinde mi hazır hissedeceksin??[*]Bir Kaç Defa Denedim Ama Alışacağımı Zannetmediğim İçin Bıraktım ==nefsine güzel gelen herşeye anında alışıyorsun ama!![*]Okunacak Duaları Bilmediğimden Kılmıyorum ==beyninde o kadar lüzumsuz bilgiyi depolamak yerine küçücük bi yer ayırsanda sadece duaları koysan oraya olmaz mı?[*]Kılmam Gerektiğine İnanmadığım İçin Kılmıyorum ==ama ALLAH senin yaşamaman gerketiğini söyleyip canını alıyor mu??[*]Kalbim Temiz Olduğu İçin Namaz Kılmıyorum ==kalbin temizlik ölçüsü nedir peki?? neye dayanarak kalbinin temiz olduğunu iddia ediyorsun??[*]Allah'ın Namazımıza İhtiyacı Olmadığı İçin Namaz Kılmıyorum==zaten ALLAH ın senin günde yarım saatini ayıracağın namaza ihtiyacı yok ki senin kendinin ihtiyacı var o namaza!![*]Özgür Olduğum İçin Kılmıyorum ==evet doğru özgürsün cehenneme gitmekte de özgürsün kimse seni tutmaz zaten gitme diye!![*]Hergün Namaz Kılmaktan Sıkılıyorum ==her gün yemek yemekten veya nefes almaktan neden sıkılmıyorsun??[*]Ailemin Baskısına İnat Kılmıyorum ==ailenin baskısına yaptığın inat seni ahirette kurtarır ama sen bunu görmek istemiyorsun belki de??[*]Çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|