Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyen, istemez, kişi, kılmaz, müslümanım, namaz

Müslümanım Diyen Bir Kişi Niçin Namaz Kılmaz İstemez ..?

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müslümanım diyen bir kişi Niçin namaz kılmaz istemez ?
Müslümanım diyen bir kişi Niçin namaz kılmaz istemez ?

[*]Kendimi Henüz Hazır Hissetmiyorum[*]Bir Kaç Defa Denedim Ama Alışacağımı Zannetmediğim İçin Bıraktım[*]Okunacak Duaları Bilmediğimden Kılmıyorum[*]Kılmam Gerektiğine İnanmadığım İçin Kılmıyorum[*]Kalbim Temiz Olduğu İçin Namaz Kılmıyorum[*]Allah'ın Namazımıza İhtiyacı Olmadığı İçin Namaz Kılmıyorum[*]Özgür Olduğum İçin Kılmıyorum[*]Hergün Namaz Kılmaktan Sıkılıyorum[*]Ailemin Baskısına İnat Kılmıyorum[*]Çalışıyorum İş Yerinde Ortam Müsaid Olmadığı İçin Kılmıyorum[*]Ailemin Namaz Kılmayacaksın Baskısından Dolayı Namaz Kılmıyorum[*]Abdest Almaya Üşeniyorum[*]Zamanım Olmuyor Vakit Bulamıyorum[*]Abdest Almak Makyajımı Bozduğu İçin Namaz Kılmıyorum[*]Çok Günahkarım Kılacağım Namazların Kabul Olmayacağına İnanıyorum[*]Kendimi Namaza Veremiyorum Olmadık Şeyler Aklıma Geliyor Bu Yüzden Bıraktım[*]Arkadaş Çevremde Namaz Kılan Yok Onlardan Etkilendim[*]Bazı Özgürlüklerimin Kısıtlanacağı Düşüncesiyle Kılmıyorum[*]Bir Vakit Kaçırınca Moralim Bozuluyor Kılacaksan Tam Kılacaksın Diyorum[*]Namaz Kısmet Meselesi Allah'tan Bir Uyarı Bir Işık Bekliyorum[*]Küçükken Alıştırmadılar Şimdi De Zor Geliyor[*]Çocuklarla Uğraşırken Namaz Kaçıyor Birikiyor Sonra Da Kılmaya Üşeniyorum[*]Namaza Başlayıp Tekrardan Bırakacağımdan Korkuyorum[*]Bazı Namaz Kılanların Hatalarını GördüğümdenSoğudum Kılıp Ta Allah'ı Mı Kandıracağım dedim[*]Gerici Ya Da Yobaz Olarak Anılmaktan Korktuğumdan Namaz Kılmıyorum[*]Namaz Kılıyordum Fakat Hayatımda Bir Değişiklik Olmayınca Bıraktım[*]Gencim Yaşlanınca Namaz Kılmayı Düşünüyorum[*]Namaz Kılmıyorum Ama Namaz Kılanlardan Daha Dürüstüm[*]Nefsime Yenik Düştüğüm İçin Namaz Kılmıyorum[*]Namaz Kılmadığımda Cehenneme Mi Gireceğim? Sonunda Cennet Var Ya!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cevaplar[*]Kendimi Henüz Hazır Hissetmiyorum ==azrail geldiğinde mi hazır hissedeceksin??[*]Bir Kaç Defa Denedim Ama Alışacağımı Zannetmediğim İçin Bıraktım ==nefsine güzel gelen herşeye anında alışıyorsun ama!![*]Okunacak Duaları Bilmediğimden Kılmıyorum ==beyninde o kadar lüzumsuz bilgiyi depolamak yerine küçücük bi yer ayırsanda sadece duaları koysan oraya olmaz mı?[*]Kılmam Gerektiğine İnanmadığım İçin Kılmıyorum ==ama ALLAH senin yaşamaman gerketiğini söyleyip canını alıyor mu??[*]Kalbim Temiz Olduğu İçin Namaz Kılmıyorum ==kalbin temizlik ölçüsü nedir peki?? neye dayanarak kalbinin temiz olduğunu iddia ediyorsun??[*]Allah'ın Namazımıza İhtiyacı Olmadığı İçin Namaz Kılmıyorum==zaten ALLAH ın senin günde yarım saatini ayıracağın namaza ihtiyacı yok ki senin kendinin ihtiyacı var o namaza!![*]Özgür Olduğum İçin Kılmıyorum ==evet doğru özgürsün cehenneme gitmekte de özgürsün kimse seni tutmaz zaten gitme diye!![*]Hergün Namaz Kılmaktan Sıkılıyorum ==her gün yemek yemekten veya nefes almaktan neden sıkılmıyorsun??[*]Ailemin Baskısına İnat Kılmıyorum ==ailenin baskısına yaptığın inat seni ahirette kurtarır ama sen bunu görmek istemiyorsun belki de??[*]Çalışıyorum İş Yerinde Ortam Müsaid Olmadığı İçin Kılmıyorum ==eve gittiğinde kılıyor musun peki?? veya çalışmadığın zamanlarda??[*]Ailemin Namaz Kılmayacaksın Baskısından Dolayı Namaz Kılmıyorum ==ailen git şu binadan atla diye baskı yapsa onu da yapacak mısın ?? yoksa işine geldiği için bu bahaneye mi sığınıyorsun sadece??[*]Abdest Almaya Üşeniyorum ==abdestin güzelliğini düşündün mü acaba hiç??merak etme öldüğünde imam abdestini aldırır ÜŞENMEZ!!![*]Zamanım Olmuyor Vakit Bulamıyorum==dünyalık herşey için zaman buluyorsun ama!![*]Abdest Almak Makyajımı Bozduğu İçin Namaz Kılmıyorum==merak etme kara toprağa girdiğinde o makyaja ihtiyacında kalmayacak!! yok yok kara toprağa gerek yok yaşın biraz ilerleyip te yüzün buruştuğunda da ihtiyacın olmayacak!![*]Çok Günahkarım Kılacağım Namazların Kabul Olmayacağına İnanıyorum == onun hesabını sen tutamazsın senin görevin sadece kulluk vazifeni yerine getirmek[*]Kendimi Namaza Veremiyorum Olmadık Şeyler Aklıma Geliyor Bu Yüzden Bıraktım ==fitne fesat olduğunda ya da şer bi iş olduğunda kendine tümüyle verebiliyorsun ama!![*]Arkadaş Çevremde Namaz Kılan Yok Onlardan Etkilendim==cehennemde yanarken o arkadaş çevrende beraberinde olur takma kafana!![*]Bazı Özgürlüklerimin Kısıtlanacağı Düşüncesiyle Kılmıyorum ==tam aksine ruhunda o kadar büyük ummanlar denizler açılır ki dünya işleri ruhunu sıktıkça namaza sığınarak bi kapı bulursun kendine dinlenmek huzur bulmak için[*]Bir Vakit Kaçırınca Moralim Bozuluyor Kılacaksan Tam Kılacaksın Diyorum ==bu tamamen şeytanın vesvesesi kaçırmamaya gayret edersin daha zevkli olur ibadetin[*]Namaz Kısmet Meselesi Allah'tan Bir Uyarı Bir Işık Bekliyorum ==fazla bekleme o ışığı belki senin hayat ışığın söner o arada haberin olmaz!![*]Küçükken Alıştırmadılar Şimdi De Zor Geliyor ==hiçbir şeyi küçükken alıştırmadılar zaten ama işine geleni hemen benimsedin zamanla!! değil mi??[*]Çocuklarla Uğraşırken Namaz Kaçıyor Birikiyor Sonra Da Kılmaya Üşeniyorum ==basit bahanelere gerek yok ki insanın fikri ne ise zikri de o olur!![*]Namaza Başlayıp Tekrardan Bırakacağımdan Korkuyorum ==sen bi başla bakalım!! daha başlamadan sonunu düşünmen saçma değil mi??[*]Bazı Namaz Kılanların Hatalarını GördüğümdenSoğudum Kılıp Ta Allah'ı Mı Kandıracağım dedim ==kılmayaıp ta mı kandıracaksın ALLAH ı??!![*]Gerici Ya Da Yobaz Olarak Anılmaktan Korktuğumdan Namaz Kılmıyorum ==o zaman ilerici ol be kardeşcehenneme ateşe gidenlerde de en önde olursun kılanlar geriden gelir sen gönlünü ferah tut yeter!!![*]Namaz Kılıyordum Fakat Hayatımda Bir Değişiklik Olmayınca Bıraktım ==ne gibi bir değişiklik bekliyordun acaba??yazarsan yardımcı olalım !![*]Gencim Yaşlanınca Namaz Kılmayı Düşünüyorum==yaşlanacağının garantisi var mı peki??öyle bir senet mi imzaladın ALLAH ile şu kadar yaşayacağım diye??[*]Namaz Kılmıyorum Ama Namaz Kılanlardan Daha Dürüstüm ==dürüstlük ile namazın ne alakası var onu da açıklarsan bizde dürüstüz bırakırız belki namazı!![*]Nefsime Yenik Düştüğüm İçin Namaz Kılmıyorum ==zaten amaç ta o yenildiğimiz nefse tekrar galip gelmek değil midir[*]Namaz Kılmadığımda Cehenneme Mi Gireceğim? Sonunda Cennet Var Ya! == CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM DE LÜZUMSUZ DEĞİL!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com