|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alealahhaydi, alel, felahhaydi, hayya, kurtuluşa, namaza|hayya |
![]() |
Hayya Ale'salah-Haydi Namaza|Hayya Alel Felah-Haydi Kurtuluşa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayya Ale'salah-Haydi Namaza|Hayya Alel Felah-Haydi KurtuluşaHaYYa aLe'SaLaH-HayDi NaMaZa|HaYYa aLeL FeLaH-HaYDi KuRTuLuŞa Namaz Kılıyor musun? Namaz kılıyor musun? Lütfen burada yazılanları sonuna kadar okuyun ve biraz düşünün ![]() ![]() ![]() Neden namaz kılmıyorsun??? namaz kılmamak için bir sebebin mi var yoksa? ne olabilir ki namazdan önemli olan sebep??? dur ben tahmin edeyim: namaz kılacak vaktin yok değil mi? ama onların da yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() var mısın böyle namaz kılmaya? hadi ey kalbim durma artık tövbe et ve Yaradanına en güzel hamdını sun, temizle kalbini pislikten, dünyalıktan ve kula yakışır bir şeklide MEVLA’ya yaklaş ![]() ![]() ![]() hadi be ruhum hadi be kalbim uymayın siz o nefsime o hep konuşur ve sizi kötüye götürür, siz ondan güçlüsünüz, siz ona hükmedersiniz hadi kırın onun gücünü biliyorum yapacaksın sen bunu hadi o zaman bak Bilal-i Habeşi ezanı okumaya başladı haydi şimdi namaz zamanı, haydi şimdi kurtuluş zamanı ![]() ![]() ![]() KURTAR KENDİNİ ![]() ![]() ![]() safın içindesin aslında, ilk saf Kabe’nin etrafını çeviren ilk halkadır ve sende gittikçe büyüyen bu halkanın içindesin bu safın içindesin sen namazı orda kılıyorsun sadece biraz arka saflardasın o kadar, inş ![]() nasip olur ![]() ![]() ![]() var mısın böyle namaz kılmaya? hadi ey kalbim durma artık tövbe et ve Yaradanına en güzel hamdını sun, temizle kalbini pislikten, dünyalıktan ve kula yakışır bir şeklide MEVLA’ya yaklaş ![]() ![]() ![]() hadi be ruhum hadi be kalbim uymayın siz o nefsime o hep konuşur ve sizi kötüye götürür, siz ondan güçlüsünüz, siz ona hükmedersiniz hadi kırın onun gücünü biliyorum yapacaksın sen bunu hadi o zaman bak Bilal-i Habeşi ezanı okumaya başladı haydi şimdi namaz zamanı, haydi şimdi kurtuluş zamanı ![]() ![]() ![]() KURTAR KENDİNİ ![]() ![]() ![]() aLıNTı |
![]() |
![]() |
|