Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girdi, haydi, namaz, namaza, vakti

Namaz Vakti Girdi, Haydi Namaza

Eski 07-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Namaz Vakti Girdi, Haydi Namaza

Namaz vakti girdi, haydi namaza
NAMAZ VAKTİ GİRDİ,HAYDİ NAMAZA, LAYIKIYLA KULLUK GÖREVİMİZİ YAPMAYA

Namazlarımızı kılalım inşALLAH

Allah celle ve a'la namazlarımızı
en güzel kılan ve namazları kabul edilen
kullarından eylesin

Selam aleyküm ey müminler hiç kendi kendinize sorduğunuz oldumu? niçin namaz kılıyorum yada niçin namaz kılayım ? ya da hiç çevreniz dekileri yargıladığınız oldumu içinizden niye bu insanlar namaz kılmıyor? gibi keşke herkez namaz kılsa diye hayeller kurdunuzmu?

Öncelikle namazı kendimiz için kılıyoruz zira cenabı hakkın bizim kıldığımız yada kılmadığımız namaz a ihtiyacı yoktur o bütün eksiklikler den münezzehtir bakın ne diyoruz namaza başlarken (niyet ettim Allah rızası için) işte sihirli kelime bu hak olan kelime bu yalnızca Rabbimizin rızasını kazanmak için kılıyoruz

“Mümin namaza başladığında, Allah Teala, namazı bitirinceye kadar lütuf ve merhamet ile ona bakar ve o ilahi merhamet gölgesinde yer alır; onun etrafını göğün ufuklarına kadar melekler sarar ve Yüce Allah bir meleği onun baş ucunda durup şöyle demekle görevlendirir: Ey namaz kılan! Eğer kimin sana baktığını ve kiminle raz-u niyaz ettiğini bilseydin, asla bu yerinden ayrılmazdın ve başka bir şeye ilgi göstermezdin“Allah’ım ben sana cehennemin azabının korkusundan veya cennete olan özentiden ibadet etmiyorum Seni kulluk edilemeye ve ibadet olunmaya layık bulmuşum; sana ibadetim bu yüzdendir

TÜRKİYE İÇİN NAMAZ VAKİTLERİ:
http://wwwasp-seocom/turkiye-namaz-vakitlerihtml

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com