![]() |
Namaz Vakti Girdi, Haydi Namaza |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namaz Vakti Girdi, Haydi NamazaNamaz vakti girdi, haydi namaza NAMAZ VAKTİ GİRDİ,HAYDİ NAMAZA, LAYIKIYLA KULLUK GÖREVİMİZİ YAPMAYA Namazlarımızı kılalım inşALLAH ![]() ![]() ![]() ![]() Allah celle ve a'la namazlarımızı en güzel kılan ve namazları kabul edilen kullarından eylesin Selam aleyküm ey müminler hiç kendi kendinize sorduğunuz oldumu? niçin namaz kılıyorum yada niçin namaz kılayım ? ya da hiç çevreniz dekileri yargıladığınız oldumu içinizden niye bu insanlar namaz kılmıyor? gibi keşke herkez namaz kılsa diye hayeller kurdunuzmu? Öncelikle namazı kendimiz için kılıyoruz zira cenabı hakkın bizim kıldığımız yada kılmadığımız namaz a ihtiyacı yoktur o bütün eksiklikler den münezzehtir bakın ne diyoruz namaza başlarken (niyet ettim Allah rızası için) işte sihirli kelime bu hak olan kelime bu yalnızca Rabbimizin rızasını kazanmak için kılıyoruz “Mümin namaza başladığında, Allah Teala, namazı bitirinceye kadar lütuf ve merhamet ile ona bakar ve o ilahi merhamet gölgesinde yer alır; onun etrafını göğün ufuklarına kadar melekler sarar ve Yüce Allah bir meleği onun baş ucunda durup şöyle demekle görevlendirir: Ey namaz kılan! Eğer kimin sana baktığını ve kiminle raz-u niyaz ettiğini bilseydin, asla bu yerinden ayrılmazdın ve başka bir şeye ilgi göstermezdin“Allah’ım ben sana cehennemin azabının korkusundan veya cennete olan özentiden ibadet etmiyorum ![]() TÜRKİYE İÇİN NAMAZ VAKİTLERİ: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|