![]() |
Secde De Okunabilecek Tesbihler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Secde De Okunabilecek TesbihlerSecde de okunabilecek tesbihler 1- ' Subhane Rabbiye-l Âlâ ![]() En yüce Rabbimi tenzih ederim ![]() ![]() 2- ' Subhaneke-llahumme Rabbena ve biHamdike-llahumme-ğfirli ![]() Rabbimiz olan ALLAH'ım! Sana hamdederek Seni her türlü eksiklikten tenzih ederim ![]() ![]() 3- ' Subbuhun Kuddusun Rabbul-melaiketi ve-rRuh O ALLAH her türlü noksanlıktan münezzeh Sübbûh, Kuddûs isimlerinin sahibi, meleklerin ve Ruh'un sahibidir ![]() 4- ' Subhaneke-llahumme ve bihamdike, La ilahe illa ente ![]() ALLAH'ım! Sana hamdederek Seni her türlü eksiklikten tenzih ederim ![]() ![]() 5- ' ALLAHumme inni biridake min sehadike, ve bi muâfatike min ukubetike, ve euzübike minke La uhsıye senaen âleyke, Ente kema esneyte âla nefsike ![]() ALLAH'ım Gazabından hoşnutluğuna azabından affına sığınırım, Senden yine sana sığınırım ![]() ![]() 6- ' ALLAHumme leke secedtü, ve bike amentu, veleke eslemtu, secede vechi lillezi Hâlakehu ve savvarahu, ve şekke semêhu ve besarahu, tebareke-llahu ehsenu-l Halikine ![]() ALLAH'ım Sana secde ettim, Sana inandım, Sana teslim oldum ![]() ![]() 7- ' ALLAHümme-ğ firli zenbi kullehu, dikkahu vecilleh, ve uvvelehu ve Ahiretu, ve âlenitehu ve sirrehu ALLAH'ım Bütün günahlarımı ufağını büyüğünü ilkini sonunu açığını gizlisini bağışla ![]() |
![]() |
![]() |
|