![]() |
Yemek Tarifleri Düğün Yahnisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifleri Düğün YahnisiYemek tarifleri Düğün Yahnisi DüğünYahnisi (4 Kişilik) ![]() 8 Parça Kemikli Kuzu Eti 5 Adet Kuru Soğan 1 Çay Kaşığı Tarçın 2 Adet Karanfil 2 Çay Kaşığı Tuz 2 Çorba Kaşığı Margarin Bir Miktar Yoğurt Yeterince Su Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak kuzu etini iyice yıkadıktan sonra bir tencereye koyalım ![]() ![]() ![]() Eti kevgirden geçirip suyunu süzelim ![]() ![]() ![]() Etleri kızarttığımız yağda halka halka doğradığımız soğanları pembeleştirelim ![]() ![]() Kavurduğumuz malzemeyi tencereye aldığımız etlerin üzerine yağı ile birlikte ilave edelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|