![]() |
Hz.Ali'nin Allah' A İnanmayan Bir Komşusu Vardı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hz.Ali'nin Allah' A İnanmayan Bir Komşusu Vardı!Hz ![]() Allah ismi,herhangi bir kökten türememmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() HİKAYE:YA "Allah"c ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Günlerden bir gün,komşusu hz ![]() -Ey Ali!Sen Allah'a ve ahiret gününe inanıyor,bu dünyada yaptıklarının ahirette hesabını vereceğini düşünüyorsun ![]() ![]() Ne dersin sen mi mutlusun,ben mi mutluyum?diye sordu ![]() Hz ![]() ![]() -Komşum!Sen Allah'a ve ahiret gününe inanmıyor,Öldükten sonra dirilmeyi kabul etmiyorsun ![]() Eğer senin dediğin gibi ahiret hayatı yoksa,ölen her insan toprak olup gidecekse ben de toprak olup giderim ![]() Fakat eğer benim inandığım gibi ahiret varsa,insanlar öldükten sonra dirilecek ve dünyadayken yaptıklarının hesabını verecekse işte o zaman sen ne yapacaksın?Cehennemin sonsuz azabına nasıl dayanacaksın?Bu durumda senin kaybın mı benim kaybım mı daha önemli olur,düşünmek gerekmez mi? Komşusu,Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonunda inanmaktan başka çare göremez ![]() ![]() ![]() ![]() senai demirci |
![]() |
![]() |
|