![]() |
Ramazan Ayı Hatim Kampanyası Bitmiştir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramazan Ayı Hatim Kampanyası BitmiştirRamazan Ayı Hatim Kampanyası Bitmiştir ![]() ALLAH'IN selamı ve bereketi üzerinize olsun mumine kardeşlerim ![]() ![]() ![]() İbni Ömer radıysallahu u anhümâ’dan rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: “Sadece şu iki kimseye gıpta edilir: Biri Allah’ın kendisine Kur’an verdiği ve gece gündüz onunla meşgul olan kimse, diğeri Allah’ın kendisine mal verdiği ve bu malı gece gündüz O’nun yolunda harcayan kimse ![]() Buhârî, İlm 15, Zekât 5, Ahkâm 3, Temennî 5, İ’tisâm 13, Tevhîd 45; Müslim, Müsâfirîn 266– 268 ![]() ![]() ![]() 8/998- وعنِ البَرَاءِ بنِ عَازِبٍ قالَ: كَانَ رَجُلٌ يَقرَأُ سورَةَ الكَهْفِ، وَعِنْدَهُ فَرَسٌ مَربوطٌ بِشَطَنَيْنِ، فَتَغَشَّته سَحَابَةٌ فَجَعَلَتْ تَدْنُو، وَجَعَلَ فَرَسُه يَنْفِر مِنها ![]() Abdullah İbni Amr İbni Âs radıyallahu anhümâ’dan rivayet edildiğine göre, Nebî salallalu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: “Her zaman Kur’an okuyan kimseye şöyle denecektir: Oku ve yüksel, dünyada tertîl ile okuduğun gibi cennette’de tertîl ile oku ![]() ![]() Ebû Dâvûd, Vitr 20; Tirmizî, Fezâilü’l–Kur’ân 18 ![]() ![]() Evveli Rahmet, ortası Mağfiret, sonu da Cehennem azabından kurtuluş olan bu güzel ayı Rabbi Rahman en güzel şekilde değerlendirmeyi ve kurtuluşumuza vesile olmasını cümlemize nasip etsin inşaAllah ![]() ![]() ![]() KARDESLERIM KURAN I KERIMDE GECEN TILAVET SECDELERINI YAPMAYI UNUTMAYALIM INSAALLAH ![]() ![]() ![]() Rabbim simdiden kabul etsin ![]() ![]() ![]() Hatim Çizelgesi • Alınmamış cüzler! ![]() ![]() • Alınmış ama okunmamış cüzler! ![]() ![]() • Alınmış ve okunmuş cüzler! ![]() ![]() - • 1-Emira--[Okundu!] • 2-Emira--[Okundu!] • 3-zuhal--[okundu!] • 4 -zuhal--[Okundu!] • 5- Hicran--[Okundu!] • 6- Hicran--[Okundu!] • 7- Mumine-[Okundu!] • 8- Mumine-[okundu!] • 9- [Ervanur] [color="blue"] • 10-[Ervanur] [color="blue"] • 11-[Ervanur] [color="blue"] • 12-[Ervanur] [color="blue"] • 13-[Ervanur] [color="blue"] • 14-[Ervanur] [color="blue"] • 15-[Ervanur] [color="blue"] • 16-[Ervanur] [color="blue"] • 17-Yengem[Okundu!] • 18-sagocu_kız[okundu) • 19 sagocu_kız[color="blue"] • 20-Annem[Okundu!] • 21-Gültanem-[Okundu!] • 22-Gültanem-[Okundu!] • 23-tubanur [Okundu!] • 24-tubanur [Okundu!] • 25sagocu_kız[color="blue"] • 26-Ervanur[color="green"]-grmc • 27-Ervanur-[color="red"]grmc • 28-Rehnüma--[Okundu!] • 29-Rehnüma--[Okundu!] • 30-Rehnüma--[Okundu!] ![]() • 1-isra_06 [b] • 2-isra_06 [Okundu!] • 3-Emira[color="blue"] • 4 -Emira [okundu!] • 5- betafix [okundu!] • 6- zuhal okundu! • 7- [color="red"]Ervanur • 8- mumine[okundu!] • 9- mumine[okundu!] • 10-meryem[okundu!] • 11-[color="red"]mumine, ark ![]() • 12-[color="red"]mumine,ark ![]() • 13-[Rehnüma kuzeni] [color="Blue"] • 14-[color="red"][color="blue"] • 15-[mumine][okundu] • 16-[Rehnüma kuzeni] [color="blue"] • 17-ergül[okundu!] • 18-ilknur[okundu!] • 19 -Ervanur [okundu] • 20-Ervanur [color="blue"] • 21-[color="navy"]Rehnüma • 22-Rehnüma [color="Blue"] • 23-[Rehnüma kuzeni] [color="Blue"] • 24-Rehnüma [color="Blue"] • 25-Rehnüma [color="Blue"] • 26-Tüvana[okundu!] • 27--[color="darkolivegreen"][Rehnüma kuzeni] • 28-hatun[okundu!] • 29-Emira[color="blue"] • 30-Emira[okundu!] ![]() Bu hatim Ervanurn ablası tarafından okundu • 1- cuz ![]() • 2- cuz[Okundu!] • 3-cuz ![]() • 4 -cuz ![]() • 5-cuz ![]() • 6- cuz ![]() • 7- cuz ![]() • 8- cuz ![]() • 9- cuz ![]() • 10-cuz ![]() • 11-cuz ![]() • 12-cuz ![]() • 13-cuz ![]() • 14-cuz ![]() • 15-cuz ![]() • 16-cuz ![]() • 17-cuz ![]() • 18-cuz ![]() • 19 -cuz ![]() • 20-cuz ![]() • 21-cuz ![]() • 22-cuz ![]() • 23-cuz ![]() • 24-cuz ![]() • 25-cuz ![]() • 26-cuz ![]() • 27-cuz ![]() • 28-cuz ![]() • 29-cuz ![]() • 30-cuz ![]() Şayet biriniz payına düşen cüzleri herhangi bir problemden dolayı okuyamayacak olursa lütfen en kısa zamanda bildirsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|