![]() |
Gece Ve Gündüz Okunacak Dualar Her Gecenin İkinci Yarısında Dua Ve İstiğfar Etmenin Fazileti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gece Ve Gündüz Okunacak Dualar Her Gecenin İkinci Yarısında Dua Ve İstiğfar Etmenin FaziletiGece ve gündüz okunacak dualar Her Gecenin İkinci Yarısında Dua Ve İstiğfar Etmenin Fazileti Her Gecenin İkinci Yarısında Dua Ve İstiğfar Etmenin Fazileti 279- Ebû Hüreyre'den (Radıyallahu Anh) rivayet edildiğine göre Re-sûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem buyurdu: "Gecenin son üçte biri ka-lınca, Rabbımız (Allah'ın rahmeti) aşağıda semaya iner derki: Yok mu bana duâ eden, duasını kabul edeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Allah Sübhânehu ve Teâlâ'nm rahmet ve melekleri), her gecenin ilk üçte biri geçince aşağı semâya inip der ki: Ben Melik'im, ben Melik'im (her şeyin sahibi ve mutasarrıfıyım) ![]() ![]() ![]() ![]() devam eder ![]() ![]() ![]() 280- Amr ibn Abese' (radıyallahu Anh) den rivayet edildiğine göre, kendisi Peygamber Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in şöyle buyurduğunu işit-miştir: Allah'ın rahmetinin kula en yakın olduğu zaman, gecenin son vakti-dir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|