![]() |
Politika |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
PolitikaBill clinton: Türkiye bizim her zaman dostumuz olan bir ülkedir ![]() olmak istemiştir, bunu biliyoruz ![]() her şey demek değil ![]() için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de dostça selamlıyoruz ![]() kullanmak zorundayız ![]() tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai- lemizdir ![]() Süleyman Demirel: Koltuğumda biraz daha oturmak için kimseden istekte bulunmam ![]() ne gerekirse yaparım çünkü hırstan arınmak zorundayız ![]() coşmuş bir insanım ![]() de pekala güzel yönetilebilir ![]() düşünemiyorum ![]() istiyorsam namerdim ![]() istiyorum, evet sürem uzatılsın!!! Devlet Bahçeli: Bizim amacımız bu yoksul halkın şikayetlerini dinlemek ve çözmektir ![]() şovenizm duygularını kabartmak davası gütmeyiz ![]() ve bu yolda kadrolaşmayı sağlamak- tan kaçınırız ![]() tır ![]() haksızlık ettiğini düşünüyoruz ![]() hayatı bitecek!! Bülent Ecevit: Benim solcu bir politikacı olduğuma kuşku duyulamaz ![]() hala inananlar varsa, onların akıllarına hayret ederim ![]() şaşarım ![]() halkın isteğidir ![]() Amerika Birleşik Devletleri'dir ![]() halkım için varım ve tüm hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!! Mesut Yılmaz: Benim dürüst parti lideri imajım Her şeyden önemlidir ![]() halkı kandırmak amacıyla tasarlanmış oyunlara girmem ![]() bir görünümdür ![]() görevim gerektiği kadar ilgiliyim ![]() içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde toplumda değerli bir yerim var ![]() yakın çevremi ihya ederim ![]() ![]() ![]() NOT: Şimdi de bütün bu paragrafları kendi icinde birer satir atlayarak okuyun !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() ha birer satır atlayaraq ha tamamı sonucta bu adamların soyledıgı hersey fake! adam gibi bir tane siyasetçi yoq turkiyede 1 tane var diyen varsa terkederim bu ülkeyi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|