|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
allah’in, ayıdır, ayıdırhadis, ayımdır, ise, ramazan, recep, ümmetimin, şaban |
![]() |
Recep Allah’İn Ayıdır,Şaban Benim Ayımdır,Ramazan İse Ümmetimin Ayıdır.Hadis Mi:? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Recep Allah’İn Ayıdır,Şaban Benim Ayımdır,Ramazan İse Ümmetimin Ayıdır.Hadis Mi:?Recep Allah’ın ayıdır,Şaban benim ayımdır,Ramazan ise ümmetimin ayıdır ![]() Recep Allah’ın ayıdır, Şaban benim ayımdır, Ramazan ise ümmetimin ayıdır ![]() Değerli Kardeşimiz; Keşfül hafa mutemet hadis kitaplarındandır ![]() sorularla islamiyet(sie) Aclunî diye bilinen İsmail b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük yaşta Kur'an'ı hıfzetti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada çoğu hadis sahasında olmak üzere birçok eser telif etti ![]() ![]() ![]() Hadis edebiyatında bu tür çalışmaların en meşhur olanları, büyük muhaddis Sahavî'nin kaleme aldığı "el-Makasıdu'l-hasene" adlı eser ile ünlü muhaddis İbn Hacer Askalanî'nin yazdığı "el-Leali'l-mensure" adlı eserdir ![]() Aclunî'nin söz konusu kitabı, temelde "el-Makasıdu'l-hasene"'ye dayanan ve ikinci olarak da İbn Hacer'in kitabından istifade edilerek yazılan bir eserdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() Sorularla İslamiyet Editör |
![]() |
![]() |
|