|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dar, elbise, giymeleri, ince, kadınların, kısa |
![]() |
Kadınların Kısa, İnce Ve Dar Elbise Giymeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Kısa, İnce Ve Dar Elbise GiymeleriKadınların Kısa, İnce ve Dar Elbise Giymeleri Kadınların Kısa, İnce ve Dar Elbise Giymeleri Kadınların Kısa, İnce ve Dar Elbise Giymeleri Düşmanlarımızın bu zamanda bize karşı savaşta kullandıkları şeylerden biri de şekillerini ve detaylarını kendilerinin belirlediği, müslümanlar arasında revaç bulan moda giysileri ve elbiselerdir ![]() ![]() ![]() ![]() Rasûlullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem): ‘Cehennem ehlinden iki sınıf var ki ben onları görmedim: Sığır kuyruğu gibi kamçıları olan, bunlarla insanlara vuran bir topluluk ve elbise giyinmiş fakat çıplak olan, erkekleri kendilerine meylettiren, salınarak yürüyen, başları deve hörgücü gibi yapılmış kadınlar ![]() ![]() ![]() Müslim: 3/1655 Bu elbiselere, arkasından uzunca yırtmaçlı veya birçok yönünden yırtmaçlı giysiler de dâhildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kadınların Kısa, İnce Ve Dar Elbise Giymeleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınların Kısa, İnce Ve Dar Elbise GiymeleriRasûlullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem): ‘Cehennem ehlinden iki sınıf var ki ben onları görmedim: Sığır kuyruğu gibi kamçıları olan, bunlarla insanlara vuran bir topluluk ve elbise giyinmiş fakat çıplak olan, erkekleri kendilerine meylettiren, salınarak yürüyen, başları deve hörgücü gibi yapılmış kadınlar ![]() ![]() ![]() Müslim: 3/1655 |
![]() |
![]() |
|