Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahlaktır, güzel, islâm

İslam Güzel Ahlaktır

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İslam Güzel Ahlaktır

İslam Güzel Ahlaktır
Sos Psk EFSER SELAMET
İslam Güzel Ahlaktır

Efser Abla yazılarınızı aralıksız takip ediyorum ve çok faydalanıyorum Ben markette kasiyerlik yapıyorum ve marketin tebliğ için çok uygun bir yer olduğunu düşünüyorum ama bu konuda insanlara nasıl yaklaşacağımı ve onları İslami noktada nasıl bilinçlendireceğimi bilmiyorum Çevremiz biraz sosyete bir kesim Acaba bu çabam market açısından ters tepebilir mi? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim Allah razı olsun

İslam güzel ahlaktır En güzel tebliğ de hal ilmiyle yapılan tebliğdir Sezai Karakoç’un dediği gibi; “Sizi öldürmeye gelen, sizde dirilsin” Senin yapman gereken şey öncelikle halinle, duruşunla, tavırlarınla… iyi bir örnek olmaktır Emin ol günlerce konuşsan bu denli etkili olamazsın Ben çok yakınımda olmasına rağmen, sırf kasiyer kızın asık suratını görmemek için çok daha uzak bir markete gittiğimi biliyorum Bu nedenle sadece güler yüzün, tatlı dilin… tebliğdir inşallah Sözlü yaklaşımların her açıdan yanlış anlaşılmaya açık olacaktır Bu yüzden ticari bir müsessesede halinle tebliğ etmen daha faydalı olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com