Yemek Tarifleri Mayonezli Tavuklu Ekmek |
07-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yemek Tarifleri Mayonezli Tavuklu EkmekYemek tarifleri Mayonezli Tavuklu Ekmek Mayonezli Tavuklu Ekmek (6 Kişilik) Malzemeler 1 adet esmer ekmek 1 adet portakal 2 adet tavuk göğüs fileto 1 çay kaşığı kişniş 1 çay bardağı tat mayonez 1 tatlı kaşığı köri 3 sap nane Yemeğin Tarifi Ekmeğin üzerini keserek kapak şeklinde çıkartın İçini boşaltın Tavuk göğsünü haşlayıp, soğuduktan sonra iri parçalara ayırın Portakalın kabuğunu beyaz kısmıyla birlikte keserek soyun Dilimledikten sonra zarlarını çıkarın Mayonez, köri, kişniş ve tavuk parçalarını karıştırın Hazırladığınız tavuklu karışımı ekmeğin içine doldurduktan sonra, portakal dilimleri ve taze nane yapraklarıyla süsleyin Üzerini kapak gibi çıkardığınız ekmekle kapatın, alüminyum folyoya sarın Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın |
|