Sus Gönlüm.. Susabilirsen Tabii... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sus Gönlüm.. Susabilirsen Tabii...Sus gönlüm ![]() susabilirsen tabii![]() ![]() Sus gönlüm Çok dile getirme Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor![]() Sus gönlüm Çok laf etme Az söyle ki işimiz olgunlaşsın Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın![]() Sus gönlüm Bir elif miktarı sus Az kaldı bahara Dayan gönlüm Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım![]() ![]() İnan bana![]() ![]() Ama yok Başka çare yok Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz![]() ![]() ![]() Sus gönlüm Bu kışın bahara dönünceye kadar Bu gece gündüz oluncaya kadar Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus![]() ![]() ![]() Sus gönlüm Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus![]() ![]() ![]() Sus gönlüm Onun geleceğini görünceye kadar Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar![]() Sus gönlüm Sebepler var edilinceye kadar Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus![]() Sus gönlüm Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus![]() Sus gönlüm Her susuşun bir cevap olsun Her susuşun,sabrın olsun Her susuşun,duan olsun İçten yakarışının adı olsun, susuşun Bekleyişinin, umut edişinin, inancının, sevdiğinin vurgusu olsun, susuşun
|
|
|
|