![]() |
Aşk Gelir Ve Akıl Susar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Gelir Ve Akıl Susar..AŞK GeLiR ve AKıL SuSaR ![]() ![]() AŞK GeLiR ve AKıL SuSaR ![]() ![]() ![]() Aşk Gelir ve Akıl Susar ![]() ![]() ![]() Aşkın ölümü derken; aşkın hakiki manasını öldürenlere bir gönderme var bir nevi ![]() ![]() ![]() Aşkı hakiki manasıyla değil de sadece zahiri manada düşününce birçok insan, işte o zaman aşk diye bir şey kalmamakta zaten ![]() ![]() O zaman sadece belli menfaatler karşılığında yaşanan bir ilişki olmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk nedir demişler bir gönül erine ![]() ![]() ![]() "Ben ol da bil" demiş ![]() ![]() ![]() Aşkı kelimeler arasında sıkıştırırız da; o sonsuza uçar gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk kıyas kabul etmez ![]() ![]() ![]() ![]() Akıl varsa; aşk yoktur ![]() ![]() Bir düşünürün dediği gibi: "Aşk yolunda akılla yürüyenler, güneşi mumla arayanlar gibidir ![]() ![]() Aşk ışık kökünden gelir derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelir ve sarar tüm benliğinizi, ruhunuzu ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk gelince gönle, merhamette yerleştirir Mevla ![]() ![]() ![]() Âşıksan, sevdiğinin her yaptığına "şefkatle" yaklaşmayı öğretir Mevla ![]() ![]() ![]() Aşk hep bana mıdır dersiniz? Yani ya benimsin ya toprağın mı? Bu aşk mı bencilik mi? Bu öyle bir kısır döngü ki ![]() ![]() ![]() ![]() Zira aşk paylaşılamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yani ki beni sevmedi, beni istemedi hadi güle güle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk, bir ömür boyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya seninle ya da sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa ne anlamı kalır, bir ömür boyu Leyla'yı bekleyen Mecnun'ların ![]() ![]() ![]() Ne anlamı kalır Şirin'i uğuruna dağları delen Ferhat'ların ![]() ![]() ![]() Ne anlamı kalır Aslı'sı için yanan Kerem'lerin ![]() ![]() ![]() Ve ne anlamı kalır; Yusuf'unu bir ömür bekleyen Züleyha'ların ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Aşk, çift kişilik bir yalnızlıktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|