![]() |
Fincan Denize Müştak Ummana Sevdalı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincan Denize Müştak Ummana Sevdalı...Fincan denize müştak ummana sevdalı ![]() ![]() ![]() Fincan denize müştak ummana sevdalı… Sevgili, Korkuyorum… Seni bulamamaktan,bulduğumu sanmaktan,bulup da Kaçırmaktan,bulduktan sonra hakkıyla yaşamamaktan korkuyorum… ![]() Bulmayı arzulamak ne kadar karşı konulmaz,bulmak ne kadar uzak… ‘’Bulma’’ yı umut etmekse;hayat kaynağım,dayanağım,varlığım… Sana kavuşmak ne kadar ‘’var olmak’’ sa benim için,seni kaybetme korkusu o kadar ‘’yok olmak’’ Ne varlığımdan eminim ne de yok olduğumdan ![]() nasıl biter murada erer miyim bilmiyorum Sevgili içimde gamlı bir sonbahar ezgisi… Hasretim dağlarca omzumda… Hasretim,ağzımdan alevler saçan ejderha… Ah,bu ince sızı! Ah , ‘’bu sebepsiz hüzün’’ ![]() Ah,tüm ayrılıkların acısını yüreğime taşıyan , adını bir türlü koyamadığım kara sevda… Ağlamak,kelimelerin ardına sığınmak,çözüm değil ![]() Sevgili, Demişsin ki : ‘’Ne yere ne de göğe sığmadım,mü’min kulumun kalbine sığdım’’ Kalbime baktım minicik bir fincan, senin aşkın sonu olmayan engin bir deniz,uçsuz bucaksız umman ![]() Ey sevgili Fincan denize müştak ummana sevdalı… Aşkın,yaralı kalbime şifa… Aşkın çok ağır ![]() ![]() Kalbim şu haliyle bu yükü kaldıracak kalp değil… Bana ve bize senin yükünü,hakkıyla taşıyacak kalp ihsan eyle… ![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|