![]() |
Keşke Çocuk Olsaydım Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Çocuk Olsaydım Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine...Keşke çocuk olsaydım dizlerim kanasaydı kalbim yerine ![]() ![]() ![]() Keşke Çocuk Olsaydım,Dizlerim Kanasaydı Kalbim Yerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kara bulutlar sarar çevreni anlamadan sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostun olur bazen kötülüğün bekçileri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hesabımız ağır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keske Cocuk olsaydim dizlerim kanasaydi kalbim yerine __________________ alıntı |
![]() |
![]() |
|