![]() |
Ey Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey RabbimEy RABBİM Ey Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir uçan güvercin gördüm, sana benden daha yakın olan ![]() ![]() ![]() Bir nurlu güvercin gördüm, senin nurunla ışıl ışıl ![]() ![]() ![]() Utandım Rabbim, utandım ![]() ![]() ![]() Benden daha küçük ve güçsüz bir güvercinin sana olan aşkından utandım ![]() Oysa ki, ona değil bana verdin tüm güzellikleri ![]() ![]() ![]() Ona değil, bana sundun tüm olanakları ![]() ![]() ![]() Peki ya ben ne yaptım, aman ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Ben sana o güvercin kadar bile kulluk edemedim ![]() Ey Rabbim ![]() ![]() ![]() Semaya doğru açtım ellerimi, ya Rab sen affeyle beni ![]() ![]() ![]() O küçücük güvercin gibi bende yanıp tutuşayım bir tek senin aşkından ![]() ![]() ![]() Ben de, o masum güvercin gibi zikredeyim her daim ismini ![]() ![]() ![]() İçimi öyle aşkınla yak ki Rabbim ![]() ![]() ![]() Senin için akıttığım gözyaşlarım, sana gözlerimi feda etsin ![]() ![]() ![]() Senin uğrunda kör etsin de, dünyadaki o gaflet ve nefislik şeyleri gözlerim görmesin ![]() ![]() ![]() Öyle bir uğultu ver ki, hiç bir kötü söz duymasın bu kulaklarım ![]() ![]() ![]() Sadece kendi zikrimi hissedeyim de huzura erenlerden olayım ![]() ![]() ![]() Dilimi öyle bir lâl et ki, her türlü küfür ve isyandan uzak etsin beni ![]() ![]() ![]() Senin ismini ben kalbimle de zikrederim, ya Rabbi ![]() ![]() ![]() Yeter ki sen lâl et dilimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçime öyle bir iman kuvveti ver ki, kalbim her attığında seni hatırlatsın ![]() ![]() ![]() Ve kalbim her attığında da ismini zikrettirsin bana ![]() ![]() ![]() Öyle bir iman kuvveti ver ki, H ![]() ![]() ![]() Her Kuran-ı Kerim okurken, gözyaşlarım bir de orada ki mânâlara aksın ![]() ![]() ![]() Sen yaradansın ve her şeyi görüp, işitensin ![]() ![]() ![]() Benim bu dualarımı da bilirim duyarsın ![]() ![]() ![]() Sana en yakın olan yerdeyim ya Rabbi, secde de açtım semaya doğru ellerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımla yalvarıyorum, beni de erenlerinden kabul eyle ![]() ![]() Bana da iman kuvveti ver ![]() Ya Rabbi, hava da uçuşan güvercin gibi beni de aşkınla ödüllendir ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|