![]() |
Habersiz Geleceksin Birgün… |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Habersiz Geleceksin Birgün…Habersiz geleceksin birgün… HABERSİZ GELECEKSİN BİRGÜN… ![]() Habersiz geleceksin bir gün biliyorum ![]() ![]() ![]() Dünya halen içimdeyken,heveslerim zirvedeyken, hiç bir işim bitmemişken geleceksin ![]() “Biraz bekle”,”biraz dur”,”biraz geç kal” diyemeden, bir şeyler alamadan yanıma, yalnız kalınca bir kabirde neler gerekir? Onları dolduramadan valize, kimseyle vedalaşmadan, son taksitleri yatıramadan… Oğlumu son kez göremeden, kızımı öpemeden, son sözlerimi diyemeden geleceksin ![]() İzin bile almadan,”müsaitmisin” diye sormadan, yaşa başa bakmadan, son lokmayı yutmadan geleceksin ![]() Anaları evlatsız, evlatları anasız, yiğitleri yarsız bırakansın sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerim sensiz, planlarım sensiz, sensiz kalemim kağıdım, sensiz ekmeğim aşım… Biliyorum habersiz geleceksin birgün ![]() ![]() ![]() Ansızın geleceksin birgün, En güzel azalarımı çürütmek için, en tatlı varlığımı eritmek için geleceksin ![]() Yanıma yalnızlığı vererek, bütün pişmanlıkları önüme sererek geleceksin…ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() |
Habersiz Geleceksin Birgün… |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Habersiz Geleceksin Birgün…Gözlerim doldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİRGÜN BU ÇUKUR OLACAK EVİN YURDUN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUDA BENİM EKLEMEMDİ |
![]() |
![]() |
|