![]() |
Sütlü Balık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Balık TarifiSütlü balık tarifi Malzemeler: • 750 gram levrek , trança veya orfoz balığı • Adet orta boy havuç • 300 gram mantar • 3 su bardağı ılık süt • 3/5 bardak su • 50 gram rendelenmiş kaşar peyniri • 2 adet defneyaprağı • 3 kaşık katı yağ • 6 kaşık un • 1 adet soğan • Yeterince tuz ilave edin ![]() Yapılışı: Balıkları yıkayıp bir süzgeçte dinlendirirken diğer malzemeleri hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balığı tencereye yerleştirip üzerine havuç ve mantarları ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() AFİYET OLSUN |
![]() |
![]() |
|