![]() |
Yemek Tarifi - Tekir Balığı Tavası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Tarifi - Tekir Balığı Tavası TarifiYemek Tarifi - Tekir Balığı Tavası Tarifi Tekir Balığı Tavası Tarifi ![]() Malzeme : 1 kg ![]() 1 su bardağı kızartma yağı, 1 avuç un, Tuz, limon, maydanoz, Yapılışı : 1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz ![]() 2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp ![]() ![]() 3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız ![]() 4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız ![]() ![]() 5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz ![]() 6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|