|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kapama, kişilik, kuzu, yemeklerikıvırcıklı |
![]() |
Et Yemekleri-Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Yemekleri-Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik)Et yemekleri-Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik) Kıvırcıklı Kuzu Kapama (4 Kişilik) Malzemeler 1 Adet Patates 1 Adet Kıvırcık Marulun Göbekli Kısmı 350 gr ![]() 1 Adet Orta Boy Soğan 1 Adet Orta Boy Havuç ½ Demet Dereotu ½ Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Kaşık Margarin Tuz , Karabiber Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak etleri basınçlı tencereye alalım ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencerede soğanı sıvı yağ ve margarin ilavesi ile pembeleştirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşten almadan birkaç dakika önce,kalınca doğranmış kıvırcık marulu ilave edelim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|