Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbeküsü, hazırlama, moğol, tarifi

Moğol Barbeküsü Hazırlama Tarifi

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Moğol Barbeküsü Hazırlama Tarifi






Moğol barbeküsü hazırlama tarifi



Burda malzemeleri 3 e ayırıyoruz1Grup SebzelerHavuç, brokoli, Brüksel lahanası, soğan, sarımsak, renkli biberler, mantar, Meksika fasulyesi, baby mısır, tane mısır, kabak, karnabahar, taze soğan, patlıcan, kabak vs2grup etlerİnce uzun olarak doğranmış tavuk, bonfile, karides vs3grupnoodle ( çin eriştesi) , soslar ve baharatlar (köri, soya sosu)Birinci grupta pişmesi güç olan sebzeleri önce çok az haşlıyoruz ( Brüksel, brokoli, havuç vs) ikinci gruptaki etleri de ayrı bir tavada biraz soteliyoruz Noodle 5 dakika haşlayıp süzüyoruzDaha sonra wok tava içine zeytinyağı döküp sebzeleri pişirmeye başlıyoruz Bu esnada çıkan kokular nefis Sonra sırayla etleri ekleyip pişirmeye devam ediyoruz (biraz soya sosu ekleyebilirsiniz bu aşamada ) En son haşlanmış noodlemızı da ekleyip baharatlarını ilave ediyoruz Soya sosu, köri, biraz acı sos, krema vs zevkinize göre bu kısmı çok genişletebilirsiniz

alıntı


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.