|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bang’in, big, çıkan, dalgalanmaları, gerçekleşen, hiçlikten, ile, kanıtlamadığı, kendiliğinden, kuantum, ortamında, ortaya, rastgele, sonucunda, süreç, vakum, yaratılışı |
![]() |
Big Bang’İn Hiçlikten Yaratılışı Kanıtlamadığı, Vakum Ortamında Gerçekleşen Kuantum Dalgalanmaları İle Kendiliğinden Rastgele Bir Süreç Sonucunda Ortaya Çıkan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Big Bang’İn Hiçlikten Yaratılışı Kanıtlamadığı, Vakum Ortamında Gerçekleşen Kuantum Dalgalanmaları İle Kendiliğinden Rastgele Bir Süreç Sonucunda Ortaya ÇıkanBig Bang’in hiçlikten Yaratılışı kanıtlamadığı, vakum ortamında gerçekleşen kuantum dalgalanmaları ile kendiliğinden rastgele bir süreç sonucunda ortaya çıkan Mumine Sitesi Big Bang’in hiçlikten Yaratılışı kanıtlamadığı, vakum ortamında gerçekleşen kuantum dalgalanmaları ile kendiliğinden rastgele bir süreç sonucunda ortaya çıkan herhangi bir parçacığın şişerek kâinatı oluşturduğu iddiasına ne dersiniz? Soru Big Bang’in hiçlikten Yaratılışı kanıtlamadığı, vakum ortamında gerçekleşen kuantum dalgalanmaları ile kendiliğinden rastgele bir süreç sonucunda ortaya çıkan herhangi bir parçacığın şişerek kâinatı oluşturduğu iddiasına ne dersiniz? Cevap Değerli Kardeşimiz; Kuantum dalgalanmaları, maddenin ışık hızına yakın bir hızda hâsıl ettiği enerji birimidir ![]() ![]() ![]() İster maddeyi ele alın ve isterseniz enerji birimi olan kuantumu ele alın, sonuçta bunlar birer varlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci basamak ise, o parçacığın şişerek bu kâinatı oluşturmuş olmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Şekli ve meydana geliş süreci ne olursa olsun, yaratılmış olan bütün varlıklar, yokluk âleminden bu varlık âlemine, bir yaratıcının ilim, irade ve kudretiyle çıkarılmışlar ve yine O’nun ilmi dairesinde belirli bir plan ve programa göre şekillendirilmişlerdir ![]() s ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|