Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ayetler, bıldırcın, geçen, ile, ilgili, kuranda

Kuranda Geçen Bıldırcın İle İlgili Ayetler

Eski 07-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuranda Geçen Bıldırcın İle İlgili Ayetler






Kuranda geçen bıldırcın ile ilgili ayetler Mumine Sitesi
Kuranda bıldırcın ile alakali tahmini 3 ayet geçiyor 2:57 - Ve üstünüze o bulutu gölge yaptık, ve size ihsan ettiğimiz hoş rızıklardan yiyin, diye üzerinize kudret helvası ve bıldırcın indirdik Onlar, bize zulmetmediler, lakin kendi nefislerine zulmediyorlardı 7:160 - Biz onları oniki kabileye, o kadar ümmete ayırdık Ve kavmi kendisinden su istediği zaman Musa'ya, elindeki asâ ile taşa vur, diye vahyettik, vurunca hemen o taştan oniki pınar akmaya başladı Halkın her biri su alacağı yeri iyice öğrendi Bulutu da üzerlerine gönderdik, gölgeledik Onlara kudret helvası ve bıldırcın indirdik Size rızık olarak ihsan ettiğimiz nimetlerin temizinden yiyiniz, dedik Onlar zulmü bize yapmadılar, lakin kendi kendilerine zulmediyorlardı 20:80 - Ey İsrailoğulları! Sizleri düşmanınızdan kurtardık ve Tûr dağının sağ yanında size söz verdik, üzerinize de kudret helvası ve bıldırcın indirdik

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.