![]() |
Afrikanın Yemekleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afrikanın YemekleriAfrikanın Yemekleri - Afrikanın Yemek Kültürü - afrika yemek çeşitleri Güney Afrika Cumhuriyeti Türkiye'nin bir buçuk katı büyüklüğünde geniş bir ülkedir ![]() ![]() Kuzeydeki Transval ve özerk cumhuriyetlerde bu farklılık daha da çarpıcıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1652 yılında Hollandalılar tarafından Cape Town bölgesinde kurulan Güney Afrika'nın yemeklerinde Hollanda Mutfağı'nın büyük etkisi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güney Afrika'nın bazı bölgelerinde yapılan bir yemek diğer bir bölgede bulunmayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güney Afrikalılar sığır etini kişniş tuz ve karabiber ile kurutup ince ince keserek yerler ![]() ![]() ![]() Güney Afrikalılar çok ekmek tüketirler ![]() ![]() Güney Afrikalılar genellikle hafif tatlılar severler ![]() ![]() ![]() ![]() Bu zengin çeşnili mutfak genelde ete balığa bakliyata ve sebzeye dayanır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|