Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
azerbaycan, birliği, gençler, teşkilâtı, türk

Türk Gençler Birliği Teşkilatı - Azerbaycan

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Gençler Birliği Teşkilatı - Azerbaycan

Türk Gençler Birliği Teşkilatı Hakkında - Türk Gençler Birliği Teşkilatı Tanımı - Gençler Birliği Teşkilatı Azerbaycan

Türk Gençler Birliği Teşkilatı, Türkiyeli ve Azerbaycanlı Türk öğrencilerin Bakü merkezli olarak Türk ülkeleri halklarını çeşitli alanlarda bir araya getirme ve ortak çalışma konuları oluşturma amacı ile kurdukları bir gençlik birliğidir

Genel amaçlar

Birlik, temel olarak üç ana sütunda çalışmaktadır:

1 Eğitim: Türk dünyası coğrafyasında bulunan gençleri dil, tarih, kültür konuları başta olmak üzere pek çok alanda eğitmeye tabidir

1 Proje: Avrupa Birliği'nin hibe aktarımı ve fon sağlaması gibi, Türk dünyasının da kendi fon yapısını oluşturmak ve ayrıca Türk gençliğinin bu coğrafyanın gelişmesi için proje üretmesi hedefindedir

1 Mübadele: Türk ülkeleri arasında üniversitelerde bulunan öğrenci ve eğitmenlerin karşılıklı olarak değişim programını esas alır

Yönetim

* Uğur Kaya

* Ayten İbrahimova

* İbrahim Kaplan

* Camal İbrahimli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com