![]() |
Granadilla Meyvesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Granadilla MeyvesiGranadilla - Granadilla Meyvesi - Granadilla Hakkında ![]() Özellikleri ve Tarihçesi: Granadilla, 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meyvenin içi çekirdekli bir yapıda olup, yenilen kısmı da bu çekirdekli kısmıdır ![]() Yetiştirildiği Yerler: Granadilla, Orta Amerika ve Afrika ülkeleri ile Bolivya ve Peru da üretilmektedir ![]() ![]() ![]() Faydaları: Subtropikal bir meyve olan Granadilla, içerdiği Kalsiyum sayesinde kemik gelişiminde önemli rol oynamaktadır ![]() ![]() Nasıl ve Nerede Kullanacağız? Çekirdeklerini yiyebilir, meyve sularınızda, tatlılarınızda, yoğurtlarınızda, dondurmalarınızda, kokteyllerinizde, salatalarınızda vs ![]() ![]() Muhafaza Koşulları: 7 ºC de %80 - %90 nem seviyesinde muhafaza edilmesi gerekmektedir ![]() Besin Değerleri: C,B1,B2,B3,Keroten ve Kalsiyum açısından zengin bir meyvedir ![]() |
![]() |
![]() |
|