Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçeği, solanum

Solanum Çiçeği

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Solanum Çiçeği

Solanum Çiçeği - Solanum Çiçeği Hakkında

Solanum çiçeği; aşırı soğuklara karşı duyarlıdır Güneş ya da yarı gölgeyi sever İlkbaharda tohumla; temmuz - eylül arasında yarı odunsu dallardan çelik alma yöntemiyle üretebilirsiniz En çok görülen türleri sarmaşık ve çalı türleridir

Solanum çiçeğini; çiçeklenme ve yapraklarını dökme mevsiminde vermek istediğiniz şekle göre budayın Nemli, geçirgen topraklardan hoşlanır Türüne göre değişse de dona karşı hassastır Çalı türleri iki metreye kadar, sarmaşık türleri ise altı metreye kadar boylanabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com