Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıanthum, capıllus, venerıs

Adıanthum Capıllus Venerıs

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adıanthum Capıllus Venerıs

Adıanthum Capıllus Venerıs - Adıanthum Capıllus Venerıs Bitkisi - Adıanthum Capıllus Venerıs Bitkisi Hakkında

ADIANTHUM CAPILLUS VENERIS

(Venüssaçı)

Çok gösterişli, eğrelti gibi yaprakları olan bir bitkidir Kışın yapraklarını döker Yapraklar, koyu yeşil birçok küçük yaprakçıktan oluşmuştur Doğrudan olmayan bir ışık v eoldukça yüksek bir rutubet seviyesi ister Sıcak yerlerden hoşlanmaz Mümkün olduğu kadar az hareket ettirilmelidir Hafif bir don yaprakları yaralayabilir, şiddetli don öldürür Turba karıştırılmış bahçe toprağı idealdir Büyüme döneminde çok su ister, kışın ise toprağı nemli tutmak yeterlidir Ayırma yoluyla veya sporla üretilir Nemli ve turba + kum karışımlı toprağa ekilen sporlar, camekan altında daima rutubetli bir ortamda çimlendirilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com