Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalanşo

Kalanşo

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalanşo

Kalanşo Bitkisi Özellikleri Nelerdir - Kalanşo Bitkisi Hakkında - Kalanşo Hakkında

Bilimsel sınıflandırma

Alem: Plantae (Bitkiler)

Bölüm: Magnoliophyta

(Kapalı tohumlular)

Sınıf: Rosopsida

(İki çenekliler)

Takım: Saxifragales

Familya: Crassulaceae

Alt familya: Sedoideae

Oymak: Kalanchoeae

Cins: Kalanchoe

Kalanşo crassulaceae familyasından bir bitki türüdür ve biyolijide iki bölüme sınıflandırılmıştır Kalanchoe ve Bryophyllum Bu sukkulentler Afrika'nın ve Asya'nın tropik bölgelerinde yer almaktadır; çoğu türlerde Madagaskar'da bulunmaktadır En tanınmış türleri Ateşli Katy ve Kalanchoe pinnata dir

Kalanşo'ların parlak kırmızı, sarı, pembe, turuncu çiçekleri vardır Aydınlık, güneşli ve havadar ortamı tercih ederler Fazla suya hassastır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com