Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çan, sarmaşığı

Çan Sarmaşığı

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çan Sarmaşığı

çan sarmaşığının özellikleri - çan sarmaşığının yetişme alanları - çan sarmaşığı nerelerde yetişirMor renkli ve çan biçiminde olan çiçekleri makbul bir sarmaşıktır 7-8 metre kadar yükselir, ömrü” bir yıldır Camekânlarda ömürlü olur En çok ağaçları sardırmak için kullanılır Dalları ağacı sardıktan sonra, aşağıya sarktığından görüntüsü çok güzelleşir

Tohumu Nisan’da sıcak bir yastığa ekilir ve Mayıs ortalarında fideleri bahçeye dikilir Temmuz’da çiçek açmaya başlar Kuvvetli ve besleyici toprakta ve bol sulanan bu fidanlar yükseldikçe yükselirler Ağaç olan bir cinsi makbuldür Çiçekleri portakal rengindedir Açıkta yaşar

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com