Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitkiler, çiçeksiz, pandanus

Pandanus - Çiçeksiz Bitkiler

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pandanus - Çiçeksiz Bitkiler

çiçeksiz bitkiler grubu - çiçeksi bitkiler - güneşli ve aydınlık yerleri seven bitkiler - salon çiçekleri - pandanus veitchii bitkisi tanıtımı

Pandanus/Pandanus Veitchii

Pandanusgillerin örnek bitkilerindendirTropikal bölge bitkisidir 90cme kadar boylanabilirler Kenarları testere gibi dişli ve krem rengi çizgileri vardır Salonlara çok uygun bir bitkidir

Pandanus zengin karışımlı toprakta yetişir Bahçe toprağına funda toprağı, yaprak çürüntüsü ve kil karıştırlaraka saksı toprağı hazırlanmalıdır

Nemli ortamları çok sever Yaz aylarında bol su verilmeli, sonbaharla birlikte verilen su azaltılmalıdır

Güneşli ve aydınlık yerlere konulmalıdır İlkbahar ve yaz aylarında ayda bir kez standart sıvı gübre verilmeli

Saksı değişimi kökleri saksıyı doıldurduğu zaman uygun toprak eklenerek ilkbahar aylarında yapılmalıdır Pandanus anaç bitkinin alt kısımlarından çıkan sürgünlerin ayrılmasıyloa çoğaltılır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com