Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
juba, keskin, nişancı

Juba - Keskin Nişancı

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Juba - Keskin Nişancı

Juba Kimdir - Juba Hakkında - Nişancı Juba

Juba, gerçek adı, uyruğu ve özel hayatı bilinmeyen, Irak işgali sırasında bugüne 31 Ekim 2006'ya değin 645 ABD askerini öldüren keskin nişancı

İnternette ve uluslararası haber ajanslarında, Dragunov'la öldürdüğü ABD askerlerini tek tek görüntüleyip yayımlamasıyla üne kavuştu Irak İslam Ordusu adına çalışıyor ve keskin nişancılık eğitimi veriyor Bağdat Avcısı lakabıyla da tanınıyorJuba'nın daha önce direnişin simgesi konumundaki Zarkavi’nin bile yerini aldığı belirtiliyor İlk video kasım 2005'de yayımlandı

Yayınlanan videolarda Iraklı keskin nişancı timinin ABD'li binbaşı John Plaster'in hazırladığı, En iyi keskin nişancı isimli bir DVD’yi izleyerek eğitim aldığı görüntülendi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com