Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdülhamitin, hatice, kızı, sultan

Hatice Sultan - İi. Abdülhamit'in Kızı

Eski 07-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hatice Sultan - İi. Abdülhamit'in Kızı

Hatice Sultan Kimdir - Hatice Sultan Kimin Kızıdır - Hatice Sultanın Eğitimi - II Abdülhamit'in Kızı Hatice Sultan

Hatice Sultan (d10 Temmuz 1897, Yıldız Sarayı, İstanbul) - (ö14 Şubat 1898), II Abdülhamit'in kızıdır

Annesi Fatma Pesend Hanımefendi'ydi 7 aylıkken Difteri hastalığından vefat etmiş, Yahya Efendi Türbesi'nde defnedilmiştir Babası padişah II Abdülhamit kızının ölümünden duyduğu üzüntüden dolayı hatırasına Hamidiye Etfal Hastanesini (günümüzdeki Şişli Etfal Hastanesi) yaptırmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com